Over Chairs

Chairs is in 1999 gestart in de Wagenstraat te Den Haag, met restauratie en verkoop van meubels en meubelstoffen.

Chairs is in 1999 gestart in de Wagenstraat te Den Haag, met restauratie en verkoop van meubels en meubelstoffen. In 2011 zijn we verhuisd naar Nobelstraat 3, naast het Venduehuis. Op deze locatie deelde Chairs de grote ruimte met kunsthandel Kunst+Interieur. In onze gezamenlijke etalages werd zichtbaar dat bijzondere interieurobjecten goed te combineren zijn met moderne beeldende kunst. Medio 2016 is Chairs verhuisd naar Zoutmanstraat 106, op de hoek van de Laan van Meerdervoort. Het gebouw De Hofstad is als een van de eerste betonnen woongebouwen van Den Haag ontworpen in 1926 door de architect.. De 3 grote etalages + de vitrine geven ons een goede mogelijkheid tot het tonen van de gevarieerde interieur-collectie.

In 2011 zijn we gestart met het opbouwen van een collectie gordijnstoffen. Confectie van de gordijnen vindt plaats in samenwerking met het gordijnatelier.

Restauratie van meubels vindt plaats in eigen atelier.

De collectie meubelstoffen is inmiddels een van de grootste van de regio. Wij voeren een groot aantal internationale merken.

Vele stoffenfirma’s hebben collecties behang en wandbekleding die door ons geleverd kunnen worden.

Chairs levert een uitgebreide collectie wollen vloerkleden. De vloerkleden kunnen op maat gemaakt worden. Wij zijn dealer van Perletta Carpets en van Jab. Ook is er een serie vloerkleden voor de kinderkamer te zien van Villa Nova.